favicon.ico>

RUFFONI - POSODA IN KUHINJSKI DODATKI

Bakrena posoda Ruffoni se proizvaja v osrčju italijanskih Alp že vse od leta 1930. Številne linije se med seboj razlikujejo po obliki, načinu obdelave, obliki ročajev... Med njimi boste našli tudi posebne kose, kot so kozica za kuhanje polente, posoda za fondi, različni modeli za pripravo kolačev. Plemenitost bakra se skriva v njegovi izjemni prevodnosti toplote, zato številni priznani kuharji prisegajo prav na bakreno posodo - hitro se namreč segreje, temperatura pa se po dnu in steni enakomerno porazdeli. Primerna je za pripravo najrazličnejših jedi, hrana pripravljena v njej ima poseben, odličen okus. Notranjost posode je prevlečena s kositrom ali nerjavečim jeklom. Vzdrževanje je preprosto, na voljo so tudi odlična namenska čistila za vzdrževanje.

  • doc2/posoda_in_kuhinjski_dodatki/ruffoni_1.jpg
  • doc2/posoda_in_kuhinjski_dodatki/ruffoni_2.jpg
  • doc2/posoda_in_kuhinjski_dodatki/ruffoni_3.jpg
  • doc2/posoda_in_kuhinjski_dodatki/ruffoni_4.jpg
  • doc2/posoda_in_kuhinjski_dodatki/ruffoni_5.jpg
  • doc2/posoda_in_kuhinjski_dodatki/ruffoni_6.jpg
Ruffoni
doc2/posoda_in_kuhinjski_dodatki/ruffoni_0.jpg
100w
0
0